Management support

Management support

Wil je je managementvaardigheden exploreren en verstevigen? Ben je op zoek naar handvaten voor een gestroomlijnde change communication? Is een frisse blik op je leadership skills welkom?

Welkom bij Upturn, een objectieve en ambitieuze businesscoach die geheel volgens jouw tempo management support biedt.

Communiceren als manager

Hoe motiveer je je teamleden? Welke communicatiekanalen schakel je in om medewerkers te informeren tijdens een veranderingsproces? Hoe kan je leidinggeven met impact?

Een project, een team of een bedrijf leiden, is een hele verantwoordelijkheid. Naast je ruime ervaring en verregaande expertise vereist een managende functie ook tal van communicatieve vaardigheden. Upturn gelooft sterk in mensen en vertrekt daarom steevast vanuit jouw persoonlijkheid. Een management support gedurende één sessie of een begeleiding tijdens een langetermijntraject, Upturn helpt je je eigen sterktes en talenten te (her)ontdekken. Brainstormen, feedback geven, samenwerken in team, verandering in goede banen leiden, … Upturn grijpt je vraag met beide handen beet en zet de schouders onder je persoonlijke groei.

Upturn versterkt projectleiders, teammanagers, hr en zaakvoerders vanuit hun eigen skill set.

Leiden als manager

Weerbaarheid is geen buzzwoord maar een realiteit. In een transformatie van manager naar leider is het cruciaal je capaciteit om veerkrachtig, weerbaar en wendbaar te werken te vergroten. 

Wie sterk in de schoenen staat, geniet immers zelf van een gezonde portie vertrouwen en straalt dat ook uit naar de medewerkers rond zich. Upturn onderzoekt daarnaast samen met jou of je over de juiste middelen beschikt om op een flexibele en toekomstgerichte manier te leiden en de bedrijfswaarden uit te dragen. Naast een-op-een-sessies kan Upturn je autoriteit als leider verder versterken door gesprekken of trajecten met collegamanagers te begeleiden.

Upturn reikt managementvaardigheden aan die matchen met de bedrijfsvisie en -waarden.

Uw bedrijf is aan het juiste adres bij Upturn voor:

  • Managementsvaardigheden aanscherpen

  • Communicatieskills versterken

  • Lean werken

  • Leren feedback geven

  • Effectief communiceren

  • Soft skills training

  • Inzetten op veerkracht en wendbaarheid

  • Individuele coaching, executive coaching, …

  • Verandering leiden

Management support gezocht? Plan een afspraak met Upturn in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x