Over Upturn

Welkom bij Upturn. Met scherpe aandacht en respect voor mensen, processen en acties begeleidt Marleen Strubbe je tijdens business changes.

1 | Geloof in mensen

Een bedrijf bestaat in eerste instantie uit mensen. Daarom vertrekt Upturn met veel energie vanuit individuele personen en hun krachten.

Bedrijfspsychologe Marleen Strubbe combineert haar theoretische kennis op een empathische wijze. Er is namelijk veel onontgonnen potentieel binnen de bedrijfsmuren. Talent dat er is, maar niet geboost wordt. Marleen gelooft in het goede en de goesting van zaakvoerders, hr, teammanagers en medewerkers. Sleutels om die positieve basis te activeren zijn professionele tools, ruimte om te groeien en een vertrouwelijke werksfeer. Upturn is je ruggensteun om van jou of je team een veerkrachtig succes te maken. 

2 | Geloof in processen & cijfers

Als factchecker start Marleen een change management partnership of coaching met een grondige screening van de huidige processen.

Cijfers zijn de naakte waarheid en verdienen dus een stevige portie aandacht. Klantbeleving bestuderen, bedrijfscultuur onderzoeken, klachtendienst analyseren, verkoopcijfers vergelijken, … Vanuit de ziel van het bedrijf, gecombineerd met een wetenschappelijk kader, verbindt Upturn objectieve bedrijfscijfers met werknemers. Met als resultaat: je processen vertragen je onderneming niet langer, maar versnellen ze flink.

3 | Geloof in doen

Verandermanagement impliceert naast feitelijke verandering ook gedragsverandering van alle betrokken actoren. 

Eenzijdige interne communicatie heeft geen langetermijneffect op je medewerkers. Upturn stimuleert denken, doen, actie, ondernemen, testen en bijsturen. Zonder shockeffect maar volgens een berekend risico probeert Marleen uit wat werkt voor je team en je business en wat niet. Samen brainstormen, zelfsturende teams lanceren, continue feedback geven, … Ongeacht je verandering en je doelen laat Upturn je de cockpit betreden en het stuur zelf in handen nemen.

Project bespreken of coachingtraject volgen? Contacteer Upturn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x