Werkwijze

Overweeg je een freelance change consultant in te schakelen? Je merkvisie en merkbeleving op een lijn zetten? Efficiënt werken en constructief samenwerken tijdens een reorganisatie? De werkwijze van Upturn volgt precies jouw tempo.

Welkom bij Upturn, een ambitieuze sparringpartner en empathische coach voor bedrijven en medewerkers in volle verandering. Samen kiezen we de werkwijze die bij je wensen en noden past.

>> INTAKE 

Tijdens een kennismakende intake luistert Upturn naar je visie en bijhorende uitdagingen. Welke verandering werd zonet doorgevoerd of gaat binnenkort plaatsvinden in je bedrijf? Upturn is gespecialiseerd in change management en staat je graag bij om je kleine of ingrijpende wijziging te stroomlijnen, van customer experience design tot bedrijfscultuur verbeteren. Met de neuzen in dezelfde richting bepalen we tijdens de intake het doel van de samenwerking en de termijn waarin we dat target behalen.

>> ADVIES

Met een realistisch plan van aanpak onder de arm start Upturn een adviestraject op basis van jouw bedrijfsnoden. Gebaseerd op een wetenschappelijke methodologie fungeert Upturn als klankbord voor je bedrijf, haar bedrijfsprocessen, haar medewerkers en haar klanten. Verandering komt te weeg via mensen en dus bespaart Upturn je onduidelijke rapporten. Je krijgt vatbare tips, duidelijke instructies en concrete oplossingen. Advies door Upturn kan eenmalig plaatsvinden, gedurende een project of op regelmatige basis voor een optimaal resultaat.

>> COACHING

Upturn organiseert hands-on coaching voor management executives. Persoonlijke coaching waarmee je jezelf ontwikkelt en tevens bedrijfsresultaten boekt. Als topmanager, lijnmanager en medewerker ben je bij Upturn aan het juiste adres om je te laten klaarstomen voor het snel veranderende bedrijfsleven. Deze gevarieerde en gepersonaliseerde begeleiding beperkt zich niet tot one-to-one sessies maar gaat ook effectief de werkvloer op.

>> OPLEIDING

Upturn biedt een ruime waaier aan professionele trainingen die je helder en hapklaar informeren over change challenges. Je kan onderstaande opleidingen verandermanagement individueel of in groep volgen.

  • Soft skills
  • Lean processing 
  • Teamsturing
  • Timemanagement
  • Change management
  • Customer centric strategy

Interesse in een ander topic? Neem gerust contact op via marleen@upturn.be

>> LOOPBAANBEGELEIDING

Upturn organiseert loopbaanbegeleiding extern, bijvoorbeeld na je werkuren, of intern voor een optimale carrièreplanning binnen het bedrijf waar je werkt. In beide gevallen bestudeer en benadruk je je persoonlijke talenten en interesses samen met psycholoog en loopbaancoach Marleen Strubbe in het licht van verandering. Deze vergrote zelfkennis maakt het eenvoudiger om je doelen te visualiseren en te bereiken, tijdens en na change.

Kmo-portefeuille

Als ondernemer of bedrijf kan je bij Upturn eenvoudig gebruikmaken van de kmo-portefeuille voor advies op maat of gepersonaliseerde coaching.

Specialist verandermanagement gezocht? Maak kennis met Upturn!

Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x